Varukorgen
0 artiklar

Huset.

I vårt möbelhus finner ni ett brett och helt eget sortiment vi själva skräddarsyr med många välkända varumärken. Ni finner kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser i olika avdelningar på två plan i den gamla anrika herrgårdsbyggnaden vid Valbo Köpcentrum. Vår kunniga och erfarna personal hjälper er att hitta det ni söker och delar mer än gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Klassiska & moderna möbler.

Nobel Home är ett fristående företag med ett helt eget sortiment vi själva skräddarsyr med många välkända varumärken. Vi säljer kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ger våra kunder bästa möjliga service. Vår kunniga och erfarna personal hjälper er att hitta en lösning som passar era behov och delar mer än gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Inspirerande miljö & utbud.

Här finner ni ett brett utbud av soffor, sängar, matgrupper, fåtöljer, soffbord, stolar, lampor, mattor, belysning, inredningsdetaljer och mycket mer. Ja, allt som ni kan tänka er när ni vill inreda ert hem eller arbetsplats och skapa en interiör med en medveten design. Välj mellan klassiska, moderna eller en skön mix av kvalitetsmöbler. Praktiska tips och råd om om både funktion och design ingår förstås.

Hitta till oss

Se större karta »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK