Varukorgen
0 artiklar

Huset.

I vårt möbelhus finner ni ett brett och helt eget sortiment vi själva skräddarsyr med många välkända varumärken. Ni finner kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser i olika avdelningar på två plan i den gamla anrika herrgårdsbyggnaden vid Valbo Köpcentrum. Vår kunniga och erfarna personal hjälper er att hitta det ni söker och delar gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Klassiska & moderna möbler.

Nobel Home är ett fristående företag med ett helt eget sortiment som vi själva skräddarsyr, med många välkända varumärken. Vi säljer kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser och ger våra kunder bästa möjliga service. Vår kunniga och erfarna personal hjälper er att hitta en lösning som passar era behov och delar gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Inredning/Inspiration.

Hemmet ska kännas som just det, ditt hem. Sätt din personliga prägel i din bostad med tidlöst klassiska och moderna inredningsdetaljer och dekorationer. Vi på Nobel Home erbjuder inredning i en mängd olika former, vi har allt från belysning, mattor, ljus och ljusstakar och mycket mer. Vi hjälper er att hitta de inredningsdetaljer som passar bäst för just er och ert hem.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK