Varukorgen
0 artiklar

Reclainers.

Reclainer, sittmöbeln som är så mycket mer än en fåtölj eller soffa. Vi erbjuder reclainermodeller med justerbart rygg- och fotstöd som bjuder på förstaklassig komfort och flexibilitet. Reclainers kallas ibland för ”biofåtölj”, ”biosoffa” eller ”lounger” och vi kan förstå varför, när man väl sitter i en reclainer så är det som att sitta i en biosalong. Fast med mer komfort och hög flexibilitet.

Klassiska & moderna reclainers.

Vi erbjuder ett brett sortiment av sköna reclainermodeller i både klassisk och modern design. Gemensamt för alla våra reclainers är att de erbjuder både stil och komfort eftersom de kommer från kvalitetsleverantörer. Våra reclainers finns i materialen läder, konstläder eller microtyg med mockakänsla i flera stilrena kulörer som svart, brun och grå.

Sköna & inspirerande reclainers.

Våra reclainers fungerar som byggbara modulsoffor som du kan bygga och anpassa till det som passar er. Dessutom finns elstyrning av recliner som tillval för extra komfort. Hos Nobel Home finner du både 2-sitssoffor, 3-sitssoffor och 4-sitssoffor. Var och en skön och inspirerande på sitt sätt. Varmt välkommen på provsittning!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK