Varukorgen
0 artiklar

Soffor.

Soffan är inte bara en plats att sitta i utan också en mycket viktig del av hela inredningen. Vi på Nobel Home har soffor i en mängd olika former, färger och modeller. Vi hjälper er att hitta den soffa som passar bäst just för er. Oavsett om ni vill ha en stor eller liten soffa, en stilren variant med divan eller en hörnsoffa med plats för hela familjen, så har vi den som passar i ert hem.

Klassiska & moderna soffor.

Vi erbjuder ett brett sortiment av sköna soffor i både klassisk och modern design. Hos oss på Nobel Home finner du ett stort urval av både tygsoffor och skinnsoffor. Gemensamt för alla våra soffor är att de erbjuder både stil och komfort då de kommer från kvalitetsleverantörer. I de flesta hem är ju soffan den centrala platsen att umgås med både nära och kära.

Sköna & inspirerande soffor.

Här finner du både 2-sitssoffor, 3-sitssoffor och 4-sitssoffor. Vi har även divansoffor, byggbara soffor, hörnsoffor och bäddsoffor. Var och en skön och inspirerande på sitt sätt. Varmt välkommen på provsittning!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK